Presentatiecoach en mediatrainer

Presenteren is een vak. En dat kan je leren!

Met bijna 20 jaar ervaring voor en achter de camera én op de planken heb ik een goed gevoel ontwikkeld voor presentaties. Dat is onmisbare kennis voor jou als spreker om je boodschap beter over het voetlicht te brengen, zonder je authenticiteit te verliezen.

Ik heb een herkenbare en persoonlijke presentatiestijl. Die ervaring heb ik vertaald in een eigen media-training, waarin ik mijn klanten wegwijs maak in het media-landschap, maar ook help om bij de eigen boodschap te blijven in iedere omstandigheid. Deze multimediale training met camera’s, wordt afgestemd op jouw wensen.

Ik werk met professionele cameramensen, ga met je op zoek naar de spannendste elementen van een interview of presentatie en oefen vooral heel erg veel zodat jij je steeds comfortabeler gaat voelen in die rol.

Wil je meer weten over onze media-en presentatietraining? Lees dan onze digitale info-brochure . Daarna maken we graag een afspraak met je.

Wie gingen je onder andere voor
L1 Radio-TV
Eurosport
Individuele ondernemers, sprekers en bestuurders

Presentatiecoach of mediatrainer nodig?

Laten we praten. Neem contact op en ik geef zo snel mogelijk een reactie.

Whatsapp
+31 6 520 075 27
info@sanderkleikers.nl