Sander Kleikers Media

Fijn dat je interesse hebt om verder kennis te maken. Sander Kleikers Media is mijn bedrijf, en communicatie is al meer dan 20 jaar mijn vak.

Dat doe ik als opdrachtnemer voor een publiek als presentator of interviewer.

Dat doe ik als mediatrainer of presentatiecoach. Of als communicatie-adviseur of interim communicatiemanager.

Maar je kunt me ook tegenkomen op tv als presentator, commentator en programmamaker voor sportzender Eurosport, in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Van 2002 tot en met 2019 werkte ik voor de Limburgse regionale publieke omroep L1, als programmaker, presentator, talkshow-host, eindredacteur en (sport)verslaggever.

Na een juridische opleiding en een korte loopbaan in het openbaar bestuur begon ik in 2002 mijn journalistieke carrière voor verschillende opdrachtgevers. Naast L1 werkte ik voor onder andere het Vlaamse VRT, Radio1, Radio2 en BNR en ook alweer een aantal jaren voor Eurosport.

Als allrounder heb ik ervaring op vele verschillende terreinen. Voor L1 maakte ik 5 jaar lang een dagelijkse talkshow waarin vele actuele thema’s aan tafel met gasten werden besproken: van sport tot politiek en van economie tot cultuur.

Ook heb ik een maandelijkse Europese talkshow opgezet vanuit het Europees Parlement in Brussel, om daarvandaan relevante Europese zaken te bespreken met Europarlementariërs of Eurocommissarissen.

Sport is altijd een passie geweest. Als eindredacteur en presentator maakte ik vele live-shows bij sportevenementen. Ook maakte ik de jaarlijkse radio en tv-roadshow Tour de L1mbourg, door Limburg met de Ronde van Frankrijk als rode draad.

Die brede oriëntatie zet ik nu in als dagvoorzitter voor vele verschillende inhoudelijke evenementen. Van duurzaamheid tot armoedebestrijding en van grensoverschrijdende uitdagingen tot politieke debatten.

Als communicatie-partner, interviewer, presentator of dagvoorzitter werk ik voor verschillende opdrachtgevers zoals Ministeries, lokale en regionale overheden, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en vele andere grote en kleine bedrijven.

Ik ben niet alleen je dagvoorzitter of gespreksleider, maar ook je creatieve partner. Ik help graag om het programma-idee verder te ontwikkelen. Dat geldt voor zowel grote congressen als kleine bijeenkomsten.

Daarnaast begeleid ik mensen die te maken hebben met media of mensen die (beter) willen leren presenteren. Mijn meer dan 20 jaar ervaring als dagvoorzitter op de planken of als presentator voor tv, heb ik verwerkt in een interactieve media-en presentatietraining. Daarin leer je hoe je je kernboodschap het beste uitdraagt zonder dat dat ten koste gaat van je authenticiteit.

Mijn kenmerken zijn energiek, gepassioneerd, inhoudelijk en snel.

Handtekening

Volg Sander

Twitter

Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.

Facebook

Wie gingen je onder andere voor

Eurosport
L1 Radio en TV
Provincie Limburg
Universiteit Maastricht
Gemeente Maastricht
ENCI

Boels Rental
Limburgse werkgeversorganisatie
MKB Limburg
LLTB
Limburg Paardensport

Afspraak maken?

Ik plan graag een vrijblijvende afspraak met je in. Neem contact op en ik geef zo snel mogelijk een reactie.

Whatsapp
+31 6 520 075 27
info@sanderkleikers.nl