Jarig na 8766 uur

Jarig na 8766 uur

8766 uur geleden werd ik geboren, exact een jaar Sander Kleikers Media.

Een jaar waarin ik presentaties verzorgde, interviews maakte en concepten bedacht. Waarin ik veel nieuwe mensen leerde kennen. En waarin ik geïnspireerd werd en soms ook inspireerde.

Ik heb grenzen opzocht en verlegd.  En vanzelfsprekend fouten gemaakt. Er soms van geleerd. Een enkele keer te gehaast of te ‘eager’, maar altijd met zin en plezier.

Een eigen blog gestart, een boeiende vingeroefening schrijven. Een openbaar online dagboek van waarnemingen en onvergetelijke ervaringen. Van mijn eerste halve marathon of beklimming van Mont Ventoux tot Frans Timmermans’ verspreking bij Pauw of de breekbare Johan Cruijff.

Bedankt voor de aanvragen, inspiratie, opmerkingen, kritieken en complimenten. En een welgemeend sorry voor de gebreken.

Op de volgende 8766uur!

Sander Kleikers