Diensten

alle diensten op een rijtje uitgelicht

 • DAGVOORZITTER
  spreker en luisteraar

  Veel ervaring als gespreksleider en presentator bij commerciële bedrijven en non-profitorganisaties.

 • SPREKER
  ervaren spreker

  Als ervaren debatleider en presentator is Sander ook beschikbaar als spreker voor uw organisatie.

 • PRESENTATOR
  gedreven en gepassioneerd

  Presentator van de dagelijkse actualiteiten-talkshow AvondGasten. Daarnaast ‘gezicht’ van L1 Sport.

 • COMMENTATOR
  enthousiast en energiek

  Commentator voor Eurosport en L1. Veel ervaring als commentator en verslaggever in de wielersport.

 • PROGRAMMAMAKER
  creatieve partner

  Maker en presentator van de L1-talkshow AvondGasten, AvondGasten Brussel over Europese zaken, sportprogramma L1SPORT etc.

Dagvoorzitter

Sander heeft jarenlange ervaring als dagvoorzitter bij grote en kleine bijeenkomsten.

Hij presenteerde het nationale Wielergala, vele sportgala’s of de huldiging van Tom Dumoulin na diens Giro-zege.

Sander leidde ook vele verkiezingsdebatten en ondernemer-panels. Hij maakte bijzondere een op een gesprekken met verschillende politici, ceo’s of topsporters.

De provincie Limburg, Universiteit Maastricht, diverse gemeenten, zorginstellingen en bedrijven doen geregeld een beroep op zijn diensten als kundig dagvoorzitter, op vele inhoudelijke terreinen.

Spreker

Sander heeft sinds 2002 veel ervaring opgedaan in de communicatie, media en journalistiek. Als ervaren debatleider en presentator is Sander ook beschikbaar als spreker voor uw organisatie.

Over ‘ontwikkelingen in de journalistiek’ verzorgt Sander lezingen. Hij gaat daarbij de discussie met u niet uit de weg, waardoor er een interactieve, actuele en levendige sessie ontstaat.

Presentator

Wielercafés en Sportdebatten:
Sander organiseert in samenwerking met SuperSportsEvents sportdebatten en wielercafés door het hele land. Sander gaat dan in gesprek met bekende sporters, aan de hand van foto’s video’s en reacties van het publiek.

Bedrijfspresentaties:
Sander presenteert talkshow-formules voor verschillende bedrijven, overheidsinstellingen en andere organisaties.

Presentaties:
Heeft u een nieuwe boodschap voor de buitenwereld, cliënten en medewerkers? Sander heeft veel ervaring als presentator met creatieve eigen ideeën.

Commentator

Sander is een ervaren sportcommentator op Radio en TV. Zowel bij L1 als bij Eurosport.

Sander is wielerexpert met jarenlange ervaring als verslaggever en commentator in alle grote Rondes of eendagswedstrijden, WK wielrennen of andere grote klassieke wedstrijden.

Voor Eurosport verzorgt Sander commentaar bij verschillende wielerwedstrijden en is hij host van de tv wielertalkshow Kop over Kop.

Daarnaast is Sander allround-commentator bij sportevenementen als Jumping Indoor Maastricht (paardensport) of handbalwedstrijden.

Daarnaast heeft Sander speciale uitzendingen over het Koningshuis  voor de regionale omroep live becommentarieerd.

Programmamaker

Sander is al sinds 2002 actief in de journalistiek. In die periode presenteerde en maakte hij vele verschillende programma’s voor de Limburgse regionale omroep L1. Sander is eveneens commentator bij de Nederlandse sportzender Eurosport.

Zo presenteerde en ontwikkelde hij het sportpraatprogramma op TV ‘SPRT op Maandag’, het radio-discussieprogramma De Stemming, dagelijkse sportjournaals en speciale evenementen rondom grote sportwedstrijden of actuele gebeurtenissen.

Sander is mede initiatiefnemer en presentator van de dagelijkse L1-talkshow AvondGasten. Sinds 2018 is Sander een van de vaste presentatoren van het L1 nieuws- en achtergrondenprogramma Limburg Centraal.