Dagvoorzitter

Sander heeft jarenlange ervaring als dagvoorzitter bij grote en kleine bijeenkomsten. Hij is altijd goed voorbereid en zoekt graag de interactie met het publiek. Sander is meertalig, spreekt vloeiend Engels en Duits en spreekt meer dan goed Frans. Zo presenteerde hij in 2019 een Franstalige talkshow-formule met vijfvoudig Tourwinnaar Bernard Hinault.

Sander Kleikers Media denkt het liefst vanaf het begin mee met je wensen zodat het evenement de juiste lading krijgt die jij zoekt. Dat kan in een panel of in één op één interviews. Soms past een talkshow-formule, en soms past een heldere interactieve spreker.

een voorbeeld: www.mednet.nl/zorgtalks     Een interactieve talkshow met verschillende spelers in deze Corona-crisis, met Sander als presentator.

Sander Kleikers Media heeft met een groot netwerk van producenten, sprekers, artiesten, sidekicks en andere dagvoorzitters, onder het het organisatie-label: De Belangrijkste Bijzaak.

Als dagvoorzitter is Sander veel gevraagd bij grote en kleine evenementen. Zo presenteert hij het nationale Wielergala en vele sportgala’s. Ook is hij bekend van de huldiging van Tom Dumoulin na diens Giro-zege in 2017.

Maar hij leidt ook veel discussies en informatieve evenementen in de zorg, onderwijs en zakenwereld.

Sander is breed onderlegd door jarenlange ervaring op tv. Hij leidde voor L1 TV vele verkiezingsdebatten en ondernemer-panels. Hij maakte bijzondere één op één gesprekken met verschillende politici, ceo’s of topsporters.  Die ervaring zet hij nu om, op de planken, voor jouw eigen inhoudelijke evenement.

De provincie Limburg, Bouwend Nederland, Universiteit Maastricht, diverse gemeenten, zorginstellingen, MKB Limburg, Ondernemend Limburg, Ondernemersverenigingen zijn slechts een paar voorbeelden van organisaties die geregeld een beroep doen op zijn diensten als kundig dagvoorzitter, op vele inhoudelijke terreinen.

Zijn warme persoonlijke benadering, goede inhoudelijke voorbereiding en gevatheid worden vaak genoemd in de evaluaties.


Sander is een ervaren sportcommentator op Radio en TV. Hij is presentator en commentator voor sportzender Eurosport en was voorheen het (sport)gezicht van L1, de publieke regionale omroep van Limburg.

Hij heeft jarenlange ervaring als verslaggever en wielercommentator in alle grote Rondes of eendagswedstrijden. Hij versloeg meerdere edities van het WK wielrennen of andere grote klassieke eendagswedstrijden.

Op Eurosport is hij op lokatie het live-gezicht bij wedstrijden als de Ronde van Italië en de Ronde van Spanje. Hij verzorgt daarnaast commentaar bij vele andere wedstrijden.  Daarnaast is Sander maker en presentator van de Eurosport Wielertalkshow Kop over Kop.

Hij bedacht en maakte tevens de L1-wielertalkshow Tour de L1mbourg, een reizend radio en tv-circus door de provincie Limburg met de Ronde van Frankrijk als rode draad.

In 2012 werd Sander onderscheiden met een NL-Award, een nationale TV-prijs voor zijn L1-Wielercafé. Dat is een eigen bedachte en uitgevoerde talkshowformule voorafgaand aan de Amstel Gold Race.

Die relatie met de belangrijkste wielerwedstrijd van Nederland is er nog steeds. Sander is presentator van de start van de mannen-en vrouwenwedstrijd op het Vrijthof in Maastricht.

Wie gingen je onder andere voor

Nationaal Wielergala
Team Jumbo-Visma
Zorg aan Zet
Zuyderland
MVV Maastricht
Brightlands

Bouwend Nederland

Roda JC Kerkrade
Diverse gemeenten
Naga Solar
Amstel Gold Race
Jumping Indoor Maastricht

Dagvoorzitter nodig?

Ik plan graag een vrijblijvende afspraak met je in. Neem contact op en ik geef zo snel mogelijk een reactie.

Whatsapp
+31 6 520 075 27
info@sanderkleikers.nl