Dagvoorzitter

Sander heeft jarenlange ervaring als dagvoorzitter bij grote en kleine bijeenkomsten. Hij is altijd goed voorbereid en zoekt graag de interactie met het publiek. Sander is meertalig, spreekt vloeiend Engels en Duits en spreekt meer dan goed Frans. Zo presenteerde hij in 2019 een Franstalige talkshow-formule met vijfvoudig Tourwinnaar Bernard Hinault.

Sander Kleikers Media denkt het liefst vanaf het begin mee met je wensen zodat het evenement de juiste lading krijgt die jij zoekt. Dat kan in een panel of in één op één interviews. Soms past een talkshow-formule, en soms past een heldere interactieve spreker.

Sander Kleikers Media heeft met een groot netwerk van producenten, sprekers, artiesten, sidekicks en andere dagvoorzitters, onder het het organisatie-label: De Belangrijkste Bijzaak.

Als dagvoorzitter is Sander veel gevraagd bij grote en kleine evenementen. Zo presenteert hij het nationale Wielergala en vele sportgala’s. Ook is hij bekend van de huldiging van Tom Dumoulin na diens Giro-zege in 2017.

Maar hij leidt ook veel discussies en informatieve evenementen in de zorg, onderwijs en zakenwereld.

Sander is breed onderlegd door jarenlange ervaring op tv. Hij leidde voor L1 TV vele verkiezingsdebatten en ondernemer-panels. Hij maakte bijzondere één op één gesprekken met verschillende politici, ceo’s of topsporters.  Die ervaring zet hij nu om, op de planken, voor jouw eigen inhoudelijke evenement.

De provincie Limburg, Bouwend Nederland, Universiteit Maastricht, diverse gemeenten, zorginstellingen, MKB Limburg, Ondernemend Limburg, Ondernemersverenigingen zijn slechts een paar voorbeelden van organisaties die geregeld een beroep doen op zijn diensten als kundig dagvoorzitter, op vele inhoudelijke terreinen.

Zijn warme persoonlijke benadering, goede inhoudelijke voorbereiding en gevatheid worden vaak genoemd in de evaluaties.

Wie gingen je onder andere voor

Nationaal Wielergala
Team Jumbo-Visma
Zorg aan Zet
Zuyderland
MVV Maastricht
Brightlands

Bouwend Nederland

Roda JC Kerkrade
Diverse gemeenten
Naga Solar
Amstel Gold Race
Jumping Indoor Maastricht

Dagvoorzitter nodig?

Ik plan graag een vrijblijvende afspraak met je in. Neem contact op en ik geef zo snel mogelijk een reactie.

Whatsapp
+31 6 520 075 27
info@sanderkleikers.nl