Commentator

Sander is een ervaren sportcommentator op Radio en TV. Hij is presentator en commentator voor sportzender Eurosport en was voorheen het (sport)gezicht van L1, de publieke regionale omroep van Limburg.

Hij heeft jarenlange ervaring als verslaggever en wielercommentator in alle grote Rondes of eendagswedstrijden. Hij versloeg meerdere edities van het WK wielrennen of andere grote klassieke eendagswedstrijden.

Op Eurosport is hij op lokatie het live-gezicht bij wedstrijden als de Ronde van Italië en de Ronde van Spanje. Hij verzorgt daarnaast commentaar bij vele andere wedstrijden.  Daarnaast is Sander maker en presentator van de Eurosport Wielertalkshow Kop over Kop.

Hij bedacht en maakte tevens de L1-wielertalkshow Tour de L1mbourg, een reizend radio en tv-circus door de provincie Limburg met de Ronde van Frankrijk als rode draad.

In 2012 werd Sander onderscheiden met een NL-Award, een nationale TV-prijs voor zijn L1-Wielercafé. Dat is een eigen bedachte en uitgevoerde talkshowformule voorafgaand aan de Amstel Gold Race.

Die relatie met de belangrijkste wielerwedstrijd van Nederland is er nog steeds. Sander is presentator van de start van de mannen-en vrouwenwedstrijd op het Vrijthof in Maastricht.

Wie gingen je onder andere voor
Eurosport
L1 Radio en TV

Commentator nodig?

Ik plan graag een vrijblijvende afspraak met je in. Neem contact op en ik geef zo snel mogelijk een reactie.

Whatsapp
+31 6 520 075 27
info@sanderkleikers.nl